Armagnac a investice

Oslavte s armagnacem Delord 100 let naší republiky! A zároveň výhodně investujte své peníze. 

Rok 1918 byl významným nejen pro Českou republiku, ale také skvělým rokem z hlediska přírodních podmínek. Vinné révě ve Francii se v tomto roce mimořádně dařilo. Hroznům se dostalo hodně slunečního svitu a zároveň dostatek vláhy. Cukernatost vinných hroznů tak dosáhla svého optima, a proto gaskoňský armaňak dosahoval tohoto roku výtečných vlastností. Armagnac Delord ročník 1918 má vynikající, plnou a harmonickou chuť. Takovýto skvost ale nemusíte vypít, můžete ho držet ve svém vlastnictví jako výbornou investici. 

 
 
 
 
 
 
 
 
Obrázek článku
 
 

Vývoj cen vinného destilátu Armagnac Delord v letech 2002 až 2018 totiž jasně ukazuje obrovsky rostoucí poptávku. Zákazníci z USA, Ruska, a především z Číny objevili nové možnosti, jak zhodnotit své peníze. Zásoby takovýchto mimořádných ročníkových destilátů proto postupně ze sklepů jednotlivých francouzských výrobců rychle mizí. Cena často skokově roste, stejně jako zájem tradičních sběratelů a investorů do vín a destilátů. Ceny běžně rostou o 10-20% ročně, v případě tenčících se zásob daného ročníku i mnohem strměji.

Rodinná destilerie, Delord byla založena roku 1893 a její produkty získávají pravidelně prestižní mezinárodní ocenění. Stejně jako majitel destilerie Jacques Delord ukrývá ve sklepeních své rodinné stříbro pro svoje děti a vnoučata, i Vy můžete investovat do těchto úžasných ročníkových destilátů. Za několik let Vás jejich mnohem vyšší cena zcela určitě potěší.