Vážení zákazníci, ve středu 1. a 8. května bude prodejna uzavřena. Prodejna bude uzavřena také v sobotu 11., 18. a 25. května. Po tuto dobu nebude probíhat ani distribuce objednávek.

Chivas Icon 50th Anniversary Limited Edition

Nejstarší směs, se kterou doposud přišla společnost Chivas Regal na trh, je 50 let starý blend vyrobený na počest triumfu fotbalistů Manchesteru United v Evropském poháru v roce 1968. Tato láhev byla společnosti Sotheby's v Londýně vydražena prostřednictvím online aukce za neuvěřitelných 21.780 liber. Láhev Chivas TheIcon 50 Anniversary Limited Edition je jedna ze čtyř, která byla vyrobena.

Spolupráce Chivas a Manchester United FC

V rámci nového partnerství společností Chivas s Manchester United FC výtěžek aukce směřoval do nadace Manchester United Foundation, jejímž cílem je pomocí fotbalu pomáhat mladým lidem v oblasti Greater Manchester. Tyto čtyři láhve ChivasIcon jsou navrženy tak, aby připomínaly čtyři góly Manchesteru proti týmu Benfiky Lisabon ve Wembley ve finále Evropského poháru v roce 1968. Tehdy se Manchester United stal prvním anglickým týmem, který vyhrál tuto trofej.První ze zbývajících tří lahví v sérii byla darována fanouškům, jejichž klub podpořil a zpropagovalaukci prostřednictvím soutěže na sociálních médiích. Další je vystavena v muzeu Manchester United a bude nabídnuta k soukromému prodeji na konci sezóny. Poslední ze čtyř láhví bude vystavena přímo v palírně Strathisla ve Speyside, duchovním domě společnosti Chivas.  

Ikonická whisky podporuje charitu

"Chivas Icon 50th Anniversary Limited Edition je vynikající směs našich nejluxusnějších a nejvzácnějších whisky," komentoval výrobu master blender SandyHyslop, který namíchal výslednou směs. "Kupujícímu této láhve se dostává do ruky ikonický kus naší historie - to je nejstarší směs Chivas Regal, která kdy byla namíchána." John Shiels, generální ředitel Manchester United Foundation, poté řekl, že charitativní organizace je nesmírně vděčná za peníze získané v dražbě a dodal: "Tento štědrý dar nám umožnil pokračovat v poskytování širokého spektra programů lidem v Greater Manchester a udělat obrovský kus práce pro ty, kteří to potřebují nejvíce."