Vážení zákazníci, po dobu Velikonoc Pá-Po bude prodejna uzavřena. Po tuto dobu nebude probíhat ani distribuce objednávek. Přejeme krásné Velikonoce. Váš tým #bestdrink.cz

Rozšíření nabídky knih

Whisky je oceňovaný, uctívaný, oblíbený a chuťově jedinečný nápoj. Tato přehledná a bohatě ilustrovaná příručka je plná informací, díky nimž se na objevitelské cestě po světě whisky nikdy nemůžete ztratit. Dozvíte se vše podstatné o historii, tradici a výrobě destilátu, seznámíte se s více než 70 nejlepšími, nejoblíbenějšími a nejzajímavějšími značkami z celého světa. Příručka je doplněna o recepty na tradiční i originální koktejly, připravované právě z whisky.

Vodka je naprostou jedničkou mezi destiláty, ať už čirými, nebo míchanými. Znalci nabízí jemné chuťové nuance bez ohledu na to, zda ji konzumuje s ledem, nebo bez něj. Tato kompaktní příručka vypráví vzrušující příběh oblíbeného průzračného alkoholu a objasňuje jeho výrobu. Obsáhlá část knihy popisuje více než šedesát nejvýznamnějších značek vodky z celé Evropy: od vodky ABSOLUT až po ŻUBRÓWKU. A to nejlepší na závěr: najdete zde i recepty na nejlepší míchané nápoje a koktejly s vodkou. Tak tedy: Skal! Na zdraví!

Gin je in! Tato kniha vám poskytne informace o všem, co byste o této hvězdě mezi alkoholem měli vědět, včetně těch nejlepších receptů na koktejly. Obsáhlá část s portréty ginů představuje 60 nejproslulejších a nejzajímavějších značek z celého světa. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky ginu a všechny ty, kteří se jimi chtějí stát.

Svět alkoholických nápojů zažívá v dnešní době boom v oblasti řemeslných palíren a inovativních pojetí nových destilátů. To vše díky odvážlivcům, kteří trhají staré příručky a vytvářejí pálenky nové, obdařené nevšední osobitostí a vášní. Zájemci se v této knize seznámí s nejlepšími alkoholickými nápoji, jaké může svět nabídnout. Nejde nutně o ty nejznámější, ač ty dobré zde mají své místo, ale o ty nejlépe vyrobené a nejzajímavější. Autoři vysvětlují vše, co by měl labužník vědět, aby si je mohl maximálně vychutnat – jejich složení, klasické podoby i různé varianty jejich přípravy. K tomu nabízejí vlastní oblíbené značky nápojů, jež by měli zájemci vyhledat a rozhodně vyzkoušet. Připojují i řadu tipů, jak je nejlépe pít, a receptů na klasické i nově pojaté koktejly.

Veškeré knihy naleznete zde.