Vážení zákazníci, po dobu Velikonoc Pá-Po bude prodejna uzavřena. Po tuto dobu nebude probíhat ani distribuce objednávek. Přejeme krásné Velikonoce. Váš tým #bestdrink.cz

Rémy Martin X.O. Excellence 0,05 l

Kód: 1901405
Značka: Rémy Martin
450 Kč 9 000 Kč / 1 l
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Detailní popis produktu

MINIATURA

Tento koňak je lahodnou kombinací více než 300 eaux-de-vie (vinných destilátů, které zpravidla zrají pod dohledem finálního výrobce). Zrání probíhá v rozmezí 10 až 37 let v sudech z limousinského dubu. V chuti, která doznívá déle než 15 minut, ale i ve vůni se projevuje relativně dlouhé zrání v pečlivě vybíraných sudech. RÉMY MARTIN® X.O EXCELLENCE je koňakem velkého a zároveň přístupného zážitku, jenž se projeví nejlépe při dezertu nebo při spojení s doutníkem.

Informace o alergenech.

Rémy Martin X.O. Excellence 0,05 l

Expres po Praze

V případě objednání do 12. hodiny přivezeme ještě dnes!
Rémy Martin X.O. Excellence 0,05 l

Rychlé dodání

Skladem více než 10.000 láhví, expedujeme ihned.
Rémy Martin X.O. Excellence 0,05 l

Kamenná prodejna

V přátelském prostředí poradíme s výběrem.
Rémy Martin X.O. Excellence 0,05 l

Alkoholu rozumíme

Jsme experti v oboru. Neváhejte zavolat. Vybírejte s námi.

Doplňkové parametry

Kategorie: Mini alkohol
% alkoholu: 40
Druh miniatury: Cognac
Stáří: 22 let
Výrobce: Rémy Martin
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Historie Rémy Martin House se začala psát již v roce 1724, kdy byl tento dům založen mladým vinařem, panem Rémy Martinem. Roku 1738 byl tento koňak oceněn francouzským králem Ludvíkem XV., který mu jako jedinému dovolil založit další vinice navzdory zákonu, který jejich rozšiřování již neumožňoval. Roku 1848 uvedl Rémy Martin první koňak s označením "Fine Champagne Cognac" a o 22 let později se na etiketě poprvé objevil symbol mýtického "Centaura", který měl reprezentovat dokonalé spojení člověka s přírodou.

Remy Martin House

Remy Martin

 

V současnosti je značka vlastněna společností Rémy Cointreau, založenou v roce 1991. V roce 2012 se nechala společnost RÉMY MARTIN slyšet, že stáří jejího základního koňaku bude začínat na 10 letech zrání v sudech. Konkurence oproti tomu uváděla na trh koňaky již šestileté. Tato značka je špičkou v produkci takzvaných „Fine Champagne Cognac“. Eaux-de-vie používané v produktech Rémy Martin totiž pocházejí ze dvou nejlepších regionů – Grande Champagne a Petite Champagne. Půda v těchto oblastech má nejkvalitnější složení pro proces zrání. Neváhejte tedy a nechte se hýčkat tradičním zpracováním, vyváženou chutí a nezaměnitelným aroma toho nejlepšího koňaku od společnosti Remy Martin. 

Remy Martin Visitors Centre

Remy Martin