Výroba
Tequila Padre Azul je vyráběna pouze ze 100% modré agáve pěstované v oblasti Jalisco. Sběr suroviny probíhá ručně, přičemž minimální stáří agáve je 8 let. Následné vaření probíhá v cihlových pecích, které se vyrábějí ze sopečné půdy a písku, díky čemuž odolávají vysokým teplotám. Zabraňují úniku páry, což zajišťuje ideální podmínky pro výrobu tequily. Destilace posléze probíhá v rustikálních, měděných destilačních přístrojích a zrání již tradičně ve vybraných dubových sudech po bourbonu. To vše pod dohledem zkušeného master blendera – mistra ve svém oboru. Ve všech krocích výroby je kladem obrovský důraz na dodržování tradičních postupů, protože v palírně věří, že právě to je základní pilíř tvořící základ pro výrobu jejich úžasného nápoje.
Na rozdíl od jiných výrobců tento proces u Padre Azul nekončí pouhou výrobou. Jak je na první pohled zřetelné, neobvykle velký důraz je kladen i na láhev samotnou. Je ručně foukaná a jen uzávěr láhve ve tvaru lebky váží úctyhodných 270 gramů. Inspirace mexickou kulturou, důraz na každý detail a kvalita zpracování ve finálním výsledku překonává většinu ostatních výrobců.