Vážení zákazníci, po dobu Velikonoc Pá-Po bude prodejna uzavřena. Po tuto dobu nebude probíhat ani distribuce objednávek. Přejeme krásné Velikonoce. Váš tým #bestdrink.cz

Novinka, co potěší nejen vášnivé sběratele.

Sběratelství je koníček či hobby, které přináší radost a příjemně strávený čas. Amatérské sbírky jsou svými nadšenci tříděny, opečovávány, pravidelně rozšiřovány a i vystavovány.  Sběratelství je koníček často časově náročný, který ale přináší svým nadšeným sběratelům odměnu ve formě relaxace a ocenění blízkého okolí. Někoho překvapí, že řada amatérských sbírek byla základem vzniku různých muzeí. 

Sběratelské vášně

Sbírají se různé předměty: například mince, knihy, autogramy, fotografie, automobily-veteráni, figurky či miniatury. U nás sběratele potěšíme zejména širokou nabídkou miniatur různých destilátů: koňaků, whisky, rumů, ginů, tequily nebo pálenky… Mezi velmi ceněné miniatury patří koňak La Fontaine de La Pouyade Cognac Grande Champagne. Stáří tohoto koňaku je totiž minimálně 80 let. Ojedinělým sběratelským kouskem je také koňak Rémy Martin Louis XIII, často přezdíván KRÁL KOŇAKŮ. Sběratelé i milovníci whisky ocení miniaturu Old St. Andrewsbarrel 10 Y.O. a takový mini Deadhead rum 6 Y.O. udělá radost téměř všem.

Sběratelé – cestovatelé

Jsme moc rádi, že jsme nedávno přivítali první sběratele z úplně jiné oblasti, než jsou sběratelé miniatur. Díky nové spolupráci se společností Wander Book s.r.o. můžeme nabídnout sběratelům Turistických vizitek naši Absolventskou vizitku vztahující se k pořádaným pohodovým degustačním večerům. Každý, kdo s námi absolvuje degustaci vín či destilátů, získá dokonce tuto vizitku zdarma. A tak svůj Turistický deník můžete nyní s námi obohatit o další Absolventskou vizitku. Jsme moc rádi, že se vám sběratelům líbí.