Godet Antarctica 0,5 l

Kód: 1209100
Značka: Godet
890 Kč 1 780 Kč / 1 l
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Detailní popis produktu

První bílý koňak na světě.

V březnu 2008 podnikl Jean-Jacques Godet cestu plachetnicí na Jižní Pól. Godet Antarctica vznikl jako pocta k této výjimečné údálosti. Jean-Jacques Godet se nechal inspirovat především čistotou a ryzostí tamní krajiny a vytvořil tento průzračný koňak. Pro destilaci byla použita výhradně odrůda hroznů Folle Blanche. Bílé barvy bylo docíleno díky přirozenému procesu filtrace. Antarctica se podává ledově vychlazená.

Informace o alergenech.

Godet Antarctica 0,5 l

Expres po Praze

V případě objednání do 12. hodiny přivezeme ještě dnes!
Godet Antarctica 0,5 l

Rychlé dodání

Skladem více než 10.000 láhví, expedujeme ihned.
Godet Antarctica 0,5 l

Kamenná prodejna

V přátelském prostředí poradíme s výběrem.
Godet Antarctica 0,5 l

Alkoholu rozumíme

Jsme experti v oboru. Neváhejte zavolat. Vybírejte s námi.

Doplňkové parametry

Kategorie: Koňaky
% alkoholu: 40
Objem: menší
Výrobce: Godet
Země: Francie
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

První cognac Godet byl vyroben již roku 1782, kdy byl oficiálně registrován pod názvem Godet Freres Cognac ve slunném francouzském přístavu La Rochelle v západní Francii. První zmínky o výrobě však sahají až do roku 1588. Do dnešních dní je tento koňakový dům jako jeden z posledních stále ve vlastnictví původní rodiny a nyní je pod správou současné 15. generace Godet. To činí značku jednou z nejstarších a nejvýznamnějších v oboru palírnictví a destilace.

   #ShowMore# 

Zrání koňaku Godet

Francouzský koňak Godet je známý nejenom pro kvalitu své ovocné pálenky, ale také pro inovativní přístup k výrobě. Ve svých sklepeních schovává nejenom prastaré brandy, z nichž některé jsou staré více než století a z kterých vznikají investiční láhve, ale nechává zde také zrát své mladší destiláty v nepřeberném počtu druhů sudů. Master blenders totiž vědí, jak sud ovlivňuje zrání destilátu.

Rodina Godet

Členové rodiny Godet byli nejen mistři v destilaci koňaku, ale také měli vztah k umění. Například Jean-Jacques Godet, který žil ve 20. století, byl také vášnivým malířem a básníkem. Rodina měla také historické spojení s francouzskou revolucí. Během této doby poskytovali své služby jako lékárníci a lékaři, což byla činnost, která byla v té době velmi důležitá a riskantní.