Vážení zákazníci, po dobu Velikonoc Pá-Po bude prodejna uzavřena. Po tuto dobu nebude probíhat ani distribuce objednávek. Přejeme krásné Velikonoce. Váš tým #bestdrink.cz

Prémiová vodka Crystal Head

Crystal Head je ultra prémiová vodka výjimečné čistoty a kvality, přirozeně jemná, balená v unikátní láhvi. Čtyřikrát destilovaná, třikrát filtrovaná přes vzácné Herkimer diamanty, vyrobená absolutně bez přísad. Inspirována legendou o třinácti křišťálových lebkách.

Za posledních tisíc let bylo na naší planetě objeveno celkem 13 křišťálových lebek v různých částech celého světa - od amerického jihozápadu až po Tibet. Jsou staré 5.000 až 35.000 let a do tvaru lebky byli pravděpodobně leštěné z masivního křemene po dobu několika set let. Podle inženýrů z Hewlett Packard nenesou žádné stopy po nástrojích, které by nám řekli, jak přesně byly vyrobeny. Tyto lebky dodávají spirituální sílu těm, kteří je vlastní a nejsou symbolem smrti, nýbrž života. 

Z kontroverzní archeologické záhady se zrodil nápad v hlavách dvou vášnivých badatelů této záhady. Dan Aykroyd, světoznámý herec a John Alexander, slavný americký výtvarník hledali možnost dostat se blíže k mýtu třinácti křišťálových lebek. Jejich chvíle konečně přišla po více než dvou letech vývoje. Když bylo jejich ztvárnění skleněné hlavy hotové, milánský výrobce skla Bruni Glass prohlásil, že toto bude nepřekonatelně komplexní a kvalitní láhev. Ale co do ní? Vybraným nápojem byla vodka, ale s odhodláním udělat něco nadstandardního.

Čtyřnásobný proces destilace udělal Crystal Head Vodku tak čistou, jak jen vodka může být, ale pátrání po téměř mystické čistotě pokračovalo. V poslední fázi se vodka filtrovala přes 500 milionů let staré krystaly, známé jako Herkimer diamanty. Tyto krystaly křemene se vyskytují jen na několika málo místech na světě, včetně Herkimeru v oblasti New Yorku a v některých regionech v Tibetu a Afghánistánu. Výsledkem byla naprosto dokonalá vodka, bez jakýchkoliv přísad. Bez glycerolu (přísada nemrznoucích směsí), bez citrusových olejů (používá se na hubení hmyzu) a bez cukru. Nebylo potřeba nic přidávat, protože výsledná chuť vodky byla přirozeně jemná a čistá. Nakonec jedinými potřebnými složkami byla láhev a čistý destilát.