Vážení zákazníci, ve středu 1. a 8. května bude prodejna uzavřena. Prodejna bude uzavřena také v sobotu 11., 18. a 25. května. Po tuto dobu nebude probíhat ani distribuce objednávek.

Designové edice Don Papa

Don Papa 7 Y.O. je prémiový rum z filipínského ostrova Negros Occidental. Je destilovaný z nejlepší cukrové třtiny na světě. Zraje 7 let v dubových sudech v podhůří Mount Kanlaon. Don Papa má dlouhou, bohatou texturu a nabízí chuť vanilky, medu a kandovaného ovoce. Závěr je dlouhý a hřejivý.

Don Papa Rum Sugerlandia - Don Papa v limitované designové edici, která potěší sběratele. Design tuby, na které ožívá neuvěřitelně pestrý svět ostrova Negros, zvaného rovněž Sugarlandia, navrhlo studio Stranger&Stranger.

Don Papa Rum Art - druhá limitovaná edice pro rok 2017 znázorňuje vítězné dílo umělecké soutěže pořádané již druhým rokem značkou Don Papa. Soutěž vyhrála s dílem pojmenovaným „Field Notes for Papa Isio“ filipínská umělkyně Henrielle Pagkaliwangan, jediná žena ve finále a z finalistů zároveň nejmladší. Její dílo, malované perem, inkoustem a akvarelem na plátně, vypráví příběh filipínského festivalu MassKara, zachycuje symboliku přírodní historie ostrova Negros a života, který na něm existuje.