Vážení zákazníci, po dobu Velikonoc Pá-Po bude prodejna uzavřena. Po tuto dobu nebude probíhat ani distribuce objednávek. Přejeme krásné Velikonoce. Váš tým #bestdrink.cz

Louis XIII. Le Jeroboam

Zcela mimořádně v České republice, zakoupen právě na naší prodejně!

 Louis XIII Le Jeroboam, tento poklad z produkce prestižní francouzské společnosti Rémy Martin, totiž našel svého majitele i v České republice. Jsme nadšeni, že si zákazník vybral naši společnost, a tak jsme pro něj  mohli tuto naprosto jedinečnou a úžasnou láhev koňaku zajistit. Právě díky tomu jsme tento skvost spatřili na vlastní oči a poté jej i osobně předali na naší prodejně novému vlastníkovi.

 Jsme velice vděčni za důvěru, kterou nám Vy, naši zákazníci, projevujete. Těší nás plnit Vaše přání. Díky tomu totiž i my poznáváme dosud nepoznané. Neváhejte se proto na nás obrátit s jakoukoliv žádostí.

 Láhev koňaku Louis XIII Le Jeroboam od značky Rémy Martin se od standardní láhve Louis XIII liší zejména objemem tří litrů. Luxusní dubová kazeta, ve které je křišťálová karafa Jeroboam uložena, dále obsahuje pipetu, 4 skleničky navržené předním francouzským designérem Ch.Pilletem, Shelf display navržený Ch. Pilletem a Louis XIII Image Book. Celkem bude vyrobeno pouze 200 kusů.

 Tvůrci láhve v Cristallerie de Sèvres se rozhodli rozpustit celkem pět kilogramů křišťálu, ze kterého následně vytvarovali působivou karafu a čtyři sklenky. Hrdlo láhve pak zdobí ornamenty z 24karátového zlata.

 V láhvi naleznete tři litry dokonale namíchaného aroma. Harmonie květin, ovoce a koření s drobnou příměsí jasmínu a mučenky. Ti nejpozornější pak mohou cítit i tóny zázvoru a muškátového oříšku.

 Louis XIII. se vyrábí od roku 1874 a byl původně určen pro francouzský královský dvůr. Tento dokonalý koňak připravují čtyři generace „cellar masterů“ z  1200 prvotřídních eaux-de-vie, která všechna pochází z oblasti Grand Champagne. Nejmladší z eaux-de-vie  jsou 40ti letá, ta nejstarší jsou pak až 100 let stará.

 V České republice bude stát Louis XIII Le Jeroboam okolo 750.000,- Kč (v závislosti na aktuálním kurzu). Jedná se o výjimečnou  sběratelskou záležitost a především investici, která se bude časem zhodnocovat. V případě Vašeho zájmu se na nás neváhejte obrátit, rádi Vám tento skvost zajistíme.