Padesátileté portské víno

Padesátileté portské víno z Quinta Pacheca je jedním z nejvýznamnějších produktů vinařství. Toto víno se vyrábí z těch nejlepších hroznů a poté zraje po dobu 50 let v dubových sudech, což mu dodává jeho charakteristickou chuť, barvu a vůni. Chuť tohoto mimořádného portského vína je velmi bohatá a intenzivní, s tóny kandovaného ovoce, karamelu, sušených švestek a čokolády. Jeho barva je tmavě hnědá a vůně je plná kořeněných tónů, které se mísí s ovocnými a dřevitými aroma.

Padesátileté portské víno značky Pacheca je skvělým příkladem toho nejlepšího portského vína z Portugalska. Je to výjimečný produkt, z výjimečného vinařství, které má bohatou historii a tradici a zároveň je moderní a inovativní. Vinařství Quinta Pacheca je jedním z nejvýznamnějších a nejstarších vinařství v regionu Douro v Portugalsku. Hacienda se nachází na krásném kopci, s výhledem na údolí řeky Douro a je obklopena vinicemi. Celá oblast je plná krásných kopců, vinic, olivových hájů a historických měst.

Turistický ráj

Hacienda Quinta Pacheca byla původně postavena v 18. století a později byla renovována v roce 2009. Dnes je to krásné a moderní vinařství s luxusním ubytováním a množstvím aktivit pro návštěvníky. Vila má 15 pokojů, každý s vlastní koupelnou a moderním vybavením. Zahrnuje také venkovní bazén, spa, restauraci a mnoho dalšího. Vinařství Quinta Pacheca se stalo populárním turistickým cílem především díky svému úsilí rozvíjet vinařskou turistiku v regionu Douro.Nabízí návštěvníkům také ochutnávky vlastních vín. Značka Pacheca je totiž známá svým širokým portfoliem zahrnující nejen portská vína, ale také bílá, červená a růžová vína. Návštěvníci se také mohou zúčastnit prohlídky vinic, zkusit si výrobu vína nebo se projet na lodi po řece Douro.