Rozšíření kamenné prodejny

Rozšířili jsme pro Vás naši kamennou prodejnu o dalších 40m2. Na celkové ploše okolo 120 m2 nabízíme více než 1500 výrobků. V blízké době se můžete těšit na mnoho zajímavých novinek i akčního zboží.

Na mnoho nových produktů se mohou těšit jak milovníci kvalitní whisky, tak především fanoušci rumů zejména z karibské oblasti a zemí jižní Ameriky. Řadu nových produktů naleznete také v řadách vín, těšit se můžete jak na kvalitní Moravská vína, tak i špičková vína z Itálie. Nezapomeňte tedy sledovat náš e-shop, nebo rovnou navštivte naši kamennou prodejnu, kde Vám rádi s výběrem poradíme.

Sortiment

Zaměřujeme se především na kvalitní destiláty, a tak si zde můžete vybrat z více než 260 druhů whisky, 250 druhů rumu, 200 druhů koňaku a armagňaku, veliký výběr je v kategorii ovocných destilátů, tequily, vodky a ginu, brandy nebo absinthu.

V oddělení vína naleznete výrobky jak z celé Evropy, tak i z Nového světa. Samostatnou kategorii potom představují vybraná vinařství z Moravy a jejich kolekce výborných přívlastkových vín. Samozřejmě nechybí vína šumivá – francouzské champagne, italské prosecco, cava ze Španělska nebo také vynikající moravské šumivé víno. Zajímavých doplňkem jsou pak prémiová piva z Evropy i USA.

V širokém sortimentu delikates a pochutin si můžete vybírat mezi belgickými pralinkami, francouzskými terrinkami, moravskými paštikami, mořskými plody nebo vynikajícími olivovými oleji.

Pro milovníky doutníků máme připraveno pět humidorů s nabídkou více než 60ti druhů doutníků z Kuby, Hondurasu, Dominikánské republiky nebo luxusní značku doutníků Gurkha.

Novinky

Sledujeme novinky na českém i světovém trhu, a proto sortiment v prodejně stále doplňujeme o nejnovější prémiové výrobky na trhu. Při výběru zboží pro náš obchod klademe důraz především na kvalitu, ne na kvantitu. Snažíme se naši nabídku zpestřit i nápoji a výrobky netradičními a exotickými, a pro mnohé zákazníky je tak náš sortiment zajímavým osvěžením.