Vážení zákazníci, po dobu Velikonoc Pá-Po bude prodejna uzavřena. Po tuto dobu nebude probíhat ani distribuce objednávek. Přejeme krásné Velikonoce. Váš tým #bestdrink.cz

Rumový kalendář

Letos již počtvrté po sobě uvedla dánská společnost 1423 Aps na trh rumový adventní kalendář. Je to skvělý dárek pro milovníky rumů, kteří tak mohou od začátku prosince až do Štědrého dne ochutnávat a objevovat nové rumy. V elegantním černém balení nechybí ani dvě sklenky a dvě degustační knížečky, kam si mohou zapisovat své poznatky a postřehy.

 
 
Obrázek článku
 

Odborníci ze společnosti 1423 Aps vybrali pro letošní rok 24 unikátních rumů různých značek pocházejících z rozmanitých destinací zahrnujících nejenom tradiční Karibik, ale i rumy asijské a evropské. Najdeme zde rumy ze známých zemí jako je například Venezuela nebo Barbados, ale také rumy z méně obvyklých oblastí: Nepálu, Ekvádoru nebo Indonésie. Jednotlivé styly výroby se mnohdy výrazně liší, a tudíž i výsledná chuť mnohdy překvapí. Stylový kalendář obsahuje nejen rumy mladší a výraznější, ale také vyzrálé a letité rumy tradičních rumových značek. Jedná se o unikátní rumovou kolekci, kterou jistě každý rumový nadšenec ocení.

Opravdovým rumovým fanouškům můžeme nabídnout ještě jeden rumový adventní kalendář. Značka A.H.Riise vydala svůj vlastní rumový kalendář a kdo má zájem, může ochutnat celou řadu této proslulé značky. Kalendář má opravdu zajímavý design, a kromě chuťových pohárků potěší i oko.