Vážení zákazníci, ve středu 1. a 8. května bude prodejna uzavřena. Prodejna bude uzavřena také v sobotu 11., 18. a 25. května. Po tuto dobu nebude probíhat ani distribuce objednávek.

Rumy Takamaka

V naší nabídce nyní nově naleznete Seychelské rumy Takamaka. Můžete vybírat ze tří produktů této palírny. Takamaka Bay Coco rum, rumového elixíru vyznačujícího se plnou kokosovou příchutí. Druhým je Takamaka Bay Dark rum, který se stal nejoblíbenějším alkoholickým nápojem na celých Seychleských ostrovech. 

Seychelská palírna Trois Frères byla založena v roce 2002 bratry Richardem a Bernardem d’Offayovými. Vizí obou bratrů bylo nabídnout Seychelanům rumy nadprůměrné kvality. Rumy, ve kterých budou moci využít originálního receptu svého dědečka a konečně tak naplnit jeho dávný sen o vlastní palírně. Po letech plánování a příprav se oba bratři dočkali na počátku nového tisíciletí, kdy zhruba 80 000 obyvatelům Seychelských ostrovů s potěšením představili Takamaka Bay Dark RumTento tmavý rum se specifickou příchutí karamelu a jemné chuti vanilky místní zcela učaroval a dodnes zůstává nejoblíbenějším alkoholickým nápojem na celých ostrovech.

Po velikém úspěchu Takamaka Bay Dark Rumu bylo rozšíření nabídky o další produkty logickým a vítaným krokem. Takamaka Bay White Rum, Takamaka Bay Coco Rum a dokonce i Takamaka Bay Vodka (k naší škodě neurčená pro vývoz a tudíž k dispozici pouze na Seychelských ostrovech) byly přidány do rodiny Takamaka.

Po nich byla škála produktů doplněna o prémiovou řadu St. André složenou z tmavého osmiletého St. André 8 year old Rum a bílého St. André Vesou Rum. Oba rumy dělají palírně Trois Frères čest na mezinárodních soutěžích v kvalitě rumů, kde sbírají ocenění za kvalitu.