Vážení zákazníci, ve středu 1. a 8. května bude prodejna uzavřena. Prodejna bude uzavřena také v sobotu 11., 18. a 25. května. Po tuto dobu nebude probíhat ani distribuce objednávek.

Vína VOGA Italia

Již od samého vzniku sbírá vinařství Voga Italia řadu ocenění a uznání za jejich elegantní skleněné válcovité láhve a prezentaci toho nejdůležitějšího, chuti.

Ve vinařství Voga Italia transformovali tradiční láhev vína na výrazný a okouzlující tvar inspirovaný designem parfémů. Vytvořili tím revoluci v odvětví vína s nádherným designem láhve. Vinařství nepodcenilo ani marketing, který je směřován především na ženy. Jak jinak si vysvětlit jejich způsob propagace.

Pinot Grigio (Rulandské šedéje nejpopulárnější víno vyrobené v severní Itálii. Italský Pinot Grigio je obvykle velmi lehký a svěží, ale Voga Italia navíc kombinuje měkké lákavé chutě oblastí Veneto a Trentino. Výsledkem je ideální rulandské šedé - plné a bohaté, s vůní čerstvých zralých jablek a hrušek a lahodné šťavnaté chuti.

VOGA Quattro rosso je svůdná směs čtyř odrůd: Merlot, Cabernet Sauvignon, Shiraz a Pinot Noir. Toto spojení má plnou, přetrvávající chuť, která zaujme každého.