Vážení zákazníci, po dobu Velikonoc Pá-Po bude prodejna uzavřena. Po tuto dobu nebude probíhat ani distribuce objednávek. Přejeme krásné Velikonoce. Váš tým #bestdrink.cz

Kamenná prodejna stále otevřena !!!

Vážení zákazníci, naše kamenná prodejna, jakožto prodejna POTRAVIN, je pro vás stále otevřena. V návaznosti na současnou situaci od 22.10.2020, vám níže přinášíme odpovědi na vaše nejčastější dotazy. Předem moc děkujeme za objednávky, každá vámi zakoupená lahvinka nám v dnešní nelehké době pomůže. Pevně věříme, že se situace zanedlouho zlepší a krizi všichni ve zdraví přečkáme.

 Váš tým Bestdrink.cz.

 

Je možné si zakoupit zboží na kamenné prodejně?

ANO je to možné. Vzhledem k situaci jsme přijali nezbytná opatření:

-          Vstup do prodejny je možný pouze se zakrytými ústy a nosem

-          Na prodejně pro Vás máme k dispozici dezinfekci a jednorázové rukavice

-          Vstup pouze po dvojicích

-          Otevírací doba pondělí – pátek : 9,00 – 19,00, sobota: 9,00 – 16,00 (vyjma státního svátku v úterý 17.11., kdy je zavřeno). 

Jak funguje dodávka zboží po celé ČR?

Zásilková společnost DPD dodává zboží standardně do dvou pracovních dnů od objednání. Platba řidiči za zboží je možná v hotovosti nebo platební kartou. Pro platbu zboží můžete také zvolit platbu on-line nebo bankovním převodem. V případě, že chcete zboží vyzvednout na odběrném místě DPD, ujistěte se prosím, že je otevřeno.

Je možné si nechat dovézt zboží do Prahy kurýrem?

Kurýr rozváží zboží po Praze v běžném režimu, tedy objednávky do 12,00 ještě tentýž den (platí pouze pro pracovní dny). Upozornění: kurýr přijímá pouze hotovost. Při objednávání proto raději zvolte platbu on-line kartou nebo bankovním převodem.

Jsme vám plně k dispozici na telefonu 724 105 758, rádi vám poradíme při výběru a můžete i telefonicky objednat.

Informace na našich stránkách pravidelně aktualizujeme (poslední aktualizace 10.11.2020).