Vážení zákazníci, ve středu 1. a 8. května bude prodejna uzavřena. Prodejna bude uzavřena také v sobotu 11., 18. a 25. května. Po tuto dobu nebude probíhat ani distribuce objednávek.

Kalendář co se dá vypít

A to nejen při adventu. Nabídku alkoholových adventních kalendářů pro rok 2022 jsme oproti dřívějším letům rozšířili na základě našich předchozích zkušenosti o nové značky. Věříme, že si z naší nabídky vyberete. Všechny degustační rumové kalendáře obsahují 24 okének s degustačními vzorky ukrytými pod jednotlivými čísly od jedničky až do dvacet čtyřky. Kalendář Jack Daniel´s obsahuje nejen celé portfolio společnosti, tedy 21 vzorků, ale k tomu navíc 3 malé dárečky. Samotných vzorků je tak sice méně, zato ale mají více než dvojnásobný obsah, celých 50 ml.

Rumový kalendář

Klasikou je již zavedený rumový kalendář 24 DAYS OF RUM, který navíc obsahuje i dvě degustační skleničky a zápisníček pro vaše poznámky. Original Rum Calendar můžeme považovat opět za malou rumovou školu. Stejně jako v předchozích letech přichází se zcela novými vzorky a opět mezi nimi najdete jak renomované značky, tak neznámé drahokamy. Některé z nich lze objevit pouze v tomto rumovém kalendáři, což z něj činí unikátní dárek pro Vaše blízké. A.H.Riise kalendář 24x20 ml má tvar dárkové kazety a nabízí prochutnání celého portfolia této oblíbené a proslavené značky. K tomu budete moci ochutnat i vzorky od značky Santos Dumont.

Portské a whisky

Letos již podruhé můžeme ochutnat skvělý výběr portských vín v adventním kalendáři nebo ochutnat výbornou whisky v kalendáři obsahujícím vzorky whisky. Jack Daniel´s kalendář 21x50 ml má krásný dárkový design v podobě kufříku. V tomto dárkovém balení naleznete 21 velkých panáků různých Jacků, včetně prémiových kousků jako Gentleman Jack nebo Single Barrel. Tyto lahvičky ještě doplňují další tři překvapení. Celkem na Vás tedy čeká 24 okének. Další novinkou je degustační sada české whisky GoldCock kalendář 24x20 ml, která kromě sklenky obsahuje také raritní ročníkové destiláty a současně různé experimentální záležitosti. Díky tomuto whisky kalendáři ochutnáte i kousky, které se vůbec nedostaly na trh.

Pohodové večery nejenom o adventu

S degustačními kalendáři si můžete zpříjemnit dlouhé zimní večery a vychutnat si dobrý rum nebo whisky. Zároveň určitě objevíte i zajímavosti, které jste ještě neměli příležitost ochutnat. Díky adventním kalendářům si tak můžete najít své oblíbené pití, aniž byste si museli kupovat velké lahve. A kalendáře se také mohou stát skvělým dárkem pro Vaše blízké.