La Maison du Rhum no.4

Na český trh přišla již čtvrtá řada limitovaná edice La Maison du Rhum – nově v krásných plechových tubách. Tato řada obsahuje rumy z deseti destinací, skvělá příležitost k ochutnání.

LA MAISON DU RHUM (LMDR) – ve francouštině znamená "dům rumu" a je něco jakorumová pokladnice“. Je to jedna z nejprestižnějších a nejpestřejších světových kolekcí ojedinělých perel současného rumového světa. Master blender a zároveň majitel společnosti LMDR navštěvuje prestižní rumové palírny po celém světě a pečlivě vybírá rumy do své kolekce. V současné době je na trhu již čtvrtá exkluzívní kolekce (batch no.4) limitovaných edicí.  Vždy se jedná o rumy vybraných ze sudů unikátních výrobních šarží a vždy jsou to rumy pocházející z tradičních i exotických destinací, například rumy z nádherného ostrova Santa Lucia, hornatého Peru nebo Salvadoru. Jednotlivé rumy kolekce La Maison tak demonstrují odlišnosti a krásu výrobních stylů, vystihují tradici, dlouhou historii a skutečný duch země původu. Milovníkům rumu přinášejí nádherné vůně a chutě, které nelze napodobit a poskytují jim nenapodobitelný zážitek.

Limitované edice

Rumy jsou stáčeny do atypických láhví s originálními vinětami doplněnými ručně psanými informacemi o celkovém počtu stočených láhví, době zrání a obvykle o typu sudů, ve kterých rum dozrával. Každá láhev je uložena v krásné plechové tubě. Ideální jako dárek nebo dlouhodobá investice.