Vážení zákazníci, ve středu 1. a 8. května bude prodejna uzavřena. Prodejna bude uzavřena také v sobotu 11., 18. a 25. května. Po tuto dobu nebude probíhat ani distribuce objednávek.

Dictador Rima a Parrafo

Kolumbijská společnost Dictador, proslulá svými investičními rumy, přichází na trh s novou limitovanou edicí ročníkových rumů Parrafo a Rima. Pro Českou republiku bylo vyčleněno pouhých 48 láhví od každého typu, celkem bylo stočeno maximálně 900 láhví od druhu. Jednotlivé rumy jsou staré 15–20 let, které dozrávají ve třech typech sudů: po portském víně, po sherry a v nových sudech z amerického dubu.

Edice Dictador Rima

Tato edice navazuje na předchozí edice limitovaných ročníkových sérií, nad nimiž bdí master blender Hernan Parra. Rima ve španělštině znamená „rým“ a stejně jako v básni nalezneme dokonalou symbiózu slov, v lahodném rumu Dictador Rima najdeme dokonalou synergii chutí a vůní.

Edice Dictador Parrafo

Nová edice Dictador Parrafo je letošní druhá limitovaná edice ročníků, které osobně vybral Hernan Parra. Jeho mnohaletá pečlivá práce přinesla ovoce v podobě kolekce vynikajících rumů, které potvrzují řemeslnou zručnost rodiny Parra. Ta se na rozvoji značky Dictador podílí již několik generací.

Výborná investice i skvělý rum

Velmi příznivá cena nastavená značkou Dictador zpřístupňuje tuto limitovanou edici širokému publiku rumových fanoušků. Tyto rumy jsou tak ideální nejen pro dlouhodobou investici, ale přímo vybízejí k ochutnání.