Vážení zákazníci, ve středu 1. a 8. května bude prodejna uzavřena. Prodejna bude uzavřena také v sobotu 11., 18. a 25. května. Po tuto dobu nebude probíhat ani distribuce objednávek.

Rémy Martin X.O. Coffret Cannes 2014

Rémy Martin X.O. Coffret Cannes 2014 je mimořádná edice věnovaná festivalu v Cannes, pro Českou republiku bylo vyhrazeno pouze 30 láhví. Láhev je v krásném dárkovém balení, které připomíná schody slávy festivalu. Rémy Martin je oficiálním partnerem tohoto filmového festivalu.

Tento koňak je lahodnou kombinací více než 300 eaux-de-vie (vinných destilátů, které zpravidla zrají pod dohledem finálního výrobce). Zrání probíhá v rozmezí 10 až 37 let v sudech z limousinského dubu. V chuti, která doznívá déle než 15 minut, ale i ve vůni se projevuje relativně dlouhé zrání v pečlivě vybíraných sudech. RÉMY MARTIN® X.O je koňakem velkého a zároveň přístupného zážitku, jenž se projeví nejlépe při dezertu nebo při spojení s doutníkem.

Společnost Rémy Martin byla založena v roce 1724  ve Francii v kraji Champagne a od začátku se specializovala na výrobu Cognac Fine Champagne. Po čase měla blízko k bankrotu, když ji koupila společnost Renaud, která zahájila velkou obrodu založenou na klasickém V.S.O.P. Rémy Martin. V současnosti je vlastněna společností Rémy Cointreau založenou v roce 1991. Oproti konkurenci, kde stáří základní produkce dosahuje cca 6ti let se v roce 2012 nechala společnost Rémy Martin slyšet, že její škála bude začínat na 10 letech zrání.