Relicario Dominicano Supremo Solera 0,7 l

Kód: 1263982
Značka: Relicario
1 590 Kč 2 271,43 Kč / 1 l
Skladem do 2 dnů
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Relicario Dominicano Supremo je speciální edice stařených dominikánských rumů se stářím minimálně 15 let. Jedná se o nasládlý rum, který je vyráběn metodou Solera. Jeho aroma připomíná vanilku, kokos a sušené ovoce. V chuti je elegantní a rafinovaný s jemným tónem balsamica, sušených hroznů a sladkého dřeva. Láhev je uložena v elegantním boxu, ideální dárek.

Informace o alergenech.

Relicario Dominicano Supremo Solera 0,7 l

Expres po Praze

V případě objednání do 12. hodiny přivezeme ještě dnes!
Relicario Dominicano Supremo Solera 0,7 l

Rychlé dodání

Skladem více než 10.000 láhví, expedujeme ihned.
Relicario Dominicano Supremo Solera 0,7 l

Kamenná prodejna

V přátelském prostředí poradíme s výběrem.
Relicario Dominicano Supremo Solera 0,7 l

Alkoholu rozumíme

Jsme experti v oboru. Neváhejte zavolat. Vybírejte s námi.

Doplňkové parametry

Kategorie: Karibské rumy
% alkoholu: 40
Objem: 0,7 l
Stáří: minimálně 15 let
Výrobce: Relicario
Země: Dominikánská republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

 

Ron Relicario vychází z velmi cenného rumu, který byl dlouhá léta tajně uchováván a následně zapomenut ve dvou láhvích ve starém trezoru společnosti Beveland Distillers. Teprve před několika lety společnost Beveland Distillers tyto dvě láhve v tomto trezoru objevila, a to včetně rumového pokladu, který se v nich nacházel. A právě tvarem onoho trezoru, který střežil tajemství chuti, jsou inspirovány láhve Ron Relicario. Tyto láhve tak stejně jako tajemný trezor uchovávají nezapomenutelný odkaz, díky kterému si můžeme vychutnávat jedinečné vůně a chutě, ale také tradici a malinko i tajemnou legendu.

   #ShowMore#

Výroba

Rum Ron Relicario se vyrábí ze 100% šťávy z cukrové třtiny z Dominikánské republiky, která je s ohledem na tradici sklízena ručně. Šťáva z cukrové třtiny je 30 hodin fermentována kvasinkami (sacharomyces cereviceae), které přispívají k aromatickému složení konečného produktu. Ke zrání jsou použity sudy z amerického bílého dubu o objemu 225 litrů. Celý proces je od začátku do konce přísně kontrolován. Specifické podmínky, jako je vlhkost karibské oblasti, mořský vánek a vnitřní vypalování sudů ve výsledku přinášejí jedinečnou chuť, kterou tento dominikánský rum má.

Peated rum

Kromě standardních edic Ron Relicario Superior a Ron Relicario Supremo nalezneme v nabídce ještě jednu zajímavost. Nakouřený Ron Relicario Peated, který se inspiruje ostrovním stylem skotských Islay whisky, které mají svou typickou nakouřenou chuť. Díky tomuto spojení si tak mohou rumový nadšenci vychutnat i tuto netradiční specialitu.