Vážení zákazníci, ve středu 1. a 8. května bude prodejna uzavřena. Prodejna bude uzavřena také v sobotu 11., 18. a 25. května. Po tuto dobu nebude probíhat ani distribuce objednávek.

Nejdražší rum na světě

Kolekce rumů Dictador Golden Cities aspiruje na nejdražší rum na světě všech dob, výsledná cena bude atakovat neuvěřitelnou miliardu dolarů.

M-City Golden Cities

Kolumbijská značka rumu Dictador přichází s dalším šokujícím projektem, který má jméno M-City Golden Cities. Společnost Dictador tentokrát s neutuchajícími ambicemi přijala odvážnou výzvu nově definovat konvence a začala vytvářet ekvivalent haute conture ve světě nejexkluzívnějších destilátů. Tato mimořádná kolekce je určena výhradně pro nejnáročnější světovou klientelu a zároveň pro elitní znalce a sběratele výtvarného umění a současně pro význačné osobnosti, které dokáží ocenit karibský rum. Všichni tito výjimeční jedinci dostanou neopakovatelnou příležitost navštívit destilerii v Cartageně v Kolumbii a za pomoci master blendera Hernana Parry vytvořit vlastní personalizovanou směs z těch nejstarších zásob značky Dictador. Nikdy tak nebudou existovat dvě totožné směsi rumů, každý z klientů si namíchá svůj nejlepší rum.

Zlatá karafa

Pro každý takový výjimečný rum je ovšem nutné vytvořit exkluzívní karafu a balení.  Společnost Dictador se proto obrátila na jednoho v současnosti nejvyhledávanějšího umělce, kterým je Mariusz Waras. Jeho úkolem bude zachytit co nejvěrněji charakter každého svého zákazníka a vytvořit pro něj láhev z 24 karátového zlata. Na ní bude vyobrazeno město, kterému je nejbližší. Každý reliéf města bude jedinečný unikát, žádné město se už nikdy nebude opakovat. Základní cena této zlaté láhve je jeden milion amerických dolarů, ovšem fantazii se meze nekladou. Láhev se může dozdobit diamanty nebo perlami, doplnit vybranými reliéfy nebo třeba ornamenty z meteoritu či mamutoviny.  

Kolekce rumu v hodnotě miliardy dolarů

Značka Dictador prostřednictvím kolekce Dictador Golden Cities oslovuje mistry svého oboru, umělce a sběratele a svým odvážným počinem tak mění budoucnost. Pozdvihuje karibský rum na úroveň takových „celebrit“ ve světě prémiového alkoholu jako jsou skotské whisky nebo francouzský koňak. Edice Dictador Golden Cities se stává vynikající příležitostí pro jedinečnou, dlouhodobou investici do prémiových destilátů a v současné době již několik láhví v průměrné hodnotě 1,5 milionu dolarů našlo své majitele. Exkluzivitu kolekce potom nejvíce podtrhuje fakt, že jakmile celková hodnota edice dosáhne jedné miliardy dolarů, bude navždy uzavřena. Dictador Golden Cities je investiční příležitost skutečně jen pro ty nejnáročnější. V případě zájmu se na nás neváhejte obrátit, rádi vám podáme detailnější informace ( kontakt: jan.odvarko@bestdrink.cz).