Vážení zákazníci, ve středu 1. a 8. května bude prodejna uzavřena. Prodejna bude uzavřena také v sobotu 11., 18. a 25. května. Po tuto dobu nebude probíhat ani distribuce objednávek.

Vinařství Marqués de Berol

Výtečná vína ze španělského vinařství Marqués de Berol nově rozšířila náš sortiment vín pocházejících z Pyrenejského poloostrova. Vinice se rozkládají ve vinařském regionu Navarra blízko řeky Arga a na keřích vinné révy tu najdeme hrozny vynikající kvality.

 

Ideální podmínky pro hrozny

Vinařství Marqués de Berol se rozkládá na kopcích nad řekou Arga, v nadmořské výšce 450 metrů. Půda je tu jílovito-vápenitá, plná obrovských balvanů, které zajišťují výborné odvodnění. Průměrné srážky 350 litrů ročně a zároveň 2000 hodin slunečního svitu poskytuje optimální podmínky pro růst a vývoj hroznů. Na některých vinicích jsou keře starší i více než půl století, což společně s kontrolovaným prořezáváním a zavlažováním přináší hrozny výjimečné kvality. Na vinicích se pěstuje široká škála odrůd, například Tempranillo, Syrah, ViuraGarnacha, Cabernet Sauvignon nebo Merlot

Enolog Manuel Rojas

V čele tohoto impozantního vinařství stojí Manuel Rojas, enolog s více než 50 lety praxe, který je důstojným pokračovatelem tradice své rodiny. Jeho hluboké znalosti, moudrost a dlouholeté zkušenosti jsou duší vína z Marques de Berol. Jeho oblíbený citát, "Když skvělé víno dosáhne dokonalosti, mé srdce se naplní melancholií," odráží vášeň a oddanost, kterou věnuje výrobě těch nejlepších vín.

Moderní vinařství s tradicí

Vinařství Marqués de Berol je vybaveno moderním zařízením pro přípravu, výrobu a skladování vína. Procesy, kterými hrozny procházejí, jsou prováděny s maximální šetrností, kombinující tradiční postupy s moderními technologiemi. Výsledná vína jsou jedinečná kombinace moderní chemicko-fyzikální analýzy, precizní degustace a znalostí místních vinařů. A právě tato kombinace dává vínům jejich výrazný a osobitý ráz. 

Ochutnejte a vyzkoušejte jedinečná vína Marqués de Berol.  Vaše sklenička bude plná nejen výjimečného vína, ale zároveň i tisíciletou historií místních vinic a vášně pro dokonalost.