Ron Botran 12 Y.O. Old Edition Anejo 0,7 l

Kód: 1256192
Výprodej
3 hodnocení
Značka: Botran
780 Kč –28 %
Ron Botran 12 Y.O. Old Edition Anejo 0,7 l
780 Kč –28 % 559 Kč 798,57 Kč / 1 l
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Příležitost pro sběratele a milovníky rumů! Ron Botran 12 Y.O. v již nevyráběném provedení, včetně kartonku. Poslední kusy skladem!

Ron Botran 12 Y.O. zraje až 12 let systémem solera v nevypálených a vypálených sudech po americké whiskey a sudech po sherry. Má výrazné, intenzivní aroma vanilky, sušeného ovoce, vypáleného dřeva a kakaa a perfektně vyváženou chuť, ve které se projevují tóny, jako je meruňka, sušené fíky, mandle, vlašské ořechy a náznak vypáleného dřeva.

Informace o alergenech.

Ron Botran 12 Y.O. Old Edition Anejo 0,7 l

Expres po Praze

V případě objednání do 12. hodiny přivezeme ještě dnes!
Ron Botran 12 Y.O. Old Edition Anejo 0,7 l

Rychlé dodání

Skladem více než 10.000 láhví, expedujeme ihned.
Ron Botran 12 Y.O. Old Edition Anejo 0,7 l

Kamenná prodejna

V přátelském prostředí poradíme s výběrem.
Ron Botran 12 Y.O. Old Edition Anejo 0,7 l

Alkoholu rozumíme

Jsme experti v oboru. Neváhejte zavolat. Vybírejte s námi.

Doplňkové parametry

Kategorie: Karibské rumy
% alkoholu: 40
Objem: 0,7 l
Stáří: 12 let
Země: Guatemala

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Rumy Botran jsou po téměř století vyráběny v Guatemale jakožto vůbec první Guatemalský rum. Právě Guatemala má sopečně obohacenou půdu a ideální klima pro pěstování cukrové třtiny. Rodina Botran byla běžně známá jako výrobce cukrové třtiny v Guatemale, ale v roce 1939 se rozhodla začít vyrábět i samotné rumy. Pět bratrů založilo malou výrobnu rumu a začali s produkcí. Cukrovou třtinu rodina pěstuje na vulkanické půdě, která jí dodává velké minerální bohatství. Rumy se také vyznačují zráním ve velkých nadmořských výškách, což má společně s nižší teplotou zásadní vliv na odpařování neboli andělský podíl.

Rumy Botran se v současné době destilují ve stejné palírně jako například rumy Zacapa. Liší se od ostatních tím, že nejsou z melasy, ale přímo ze šťávy cukrové třtiny. Díky tomu jsou méně sladké, avšak chuťově výraznější a komplexnější. Pro zrání se používají takřka výhradně sudy z bílého dubu, kde rumy zrají po dlouhé roky metodou solera. Na závěrečné dozrávání jsou použity sudy po sherry či po portském.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení