Vážení zákazníci, ve středu 1. a 8. května bude prodejna uzavřena. Prodejna bude uzavřena také v sobotu 11., 18. a 25. května. Po tuto dobu nebude probíhat ani distribuce objednávek.

Nejlepší koktejly na léto

Letní období je ideální čas na relaxaci, odpočinek a samozřejmě na vychutnávání osvěžujících nápojů. Míchané drinky a letní koktejly jsou jednou z nejlepších možností, jak si vychutnat slunečné dny a večery. Pokud hledáte inspiraci na letní letní osvěžující koktejly, přinášíme vám sedm tipů, které vás nadchnou.

Aperol Spritz

Aperol drink je dnes již ikonický letní drink, který se stal oblíbeným po celém světě. Tento lahodný míchaný drink kombinuje Aperol, prosecco a sodovku. Výsledkem je svěží a mírně hořký koktejl, který je ideální na osvěžení při teplých letních dnech. Pro větší chuťový zážitek doporučujeme Aperol Spritz podávat s plátkem pomeranče.

Hugo drink

Koktejl Hugo je další skvělá volba koktejlu pro letní dny. Základem tohoto osvěžujícího nápoje je prosecco a jemně perlivá voda, čerstvá máta, citronová šťáva a bezový sirup. Jeho svěžest a jemná ovocná chuť ho činí ideálním společníkem pro letní večery strávené s přáteli. 

Hugo drink recept na přípravu:

  • do sklenky vložíme až po okraj kostky ledu
  • vložíme několik lístků máty a lehce podrtíme
  • přidáme plátek limetky
  • nalijeme prosecco (5dílů) a bezový sirup (3díly) 
  • doplníme sodou nebo perlivou vodou (2 díly)
  • míchátkem promícháme a podáváme 

Mojito

Mojito je klasický koktejl z rumu, limetky, cukru, mátových lístků a sodovky. Tento oblíbený drink je známý svou osvěžující chutí a snadnou přípravou. Stačí jen rozmixovat limetkovou šťávu s cukrem, přidat listy máty, rum a dolít sodovkou. Mojito je skvělou volbou pro ty, kteří preferují svěží drink a bílý rum.

Cuba Libre

Cuba Libre je další ikonický bílý rum drink, který stojí za vyzkoušení. Tento jednoduchý míchaný nápoj spojuje rum, kolu a čerstvou limetkovou šťávu. Výsledkem je osvěžující koktejl s lehkou karamelovou chutí, který vás přenese přímo na slunné pláže Karibiku.

Gin Tonic

Gin Tonic je klasika mezi letními koktejly. Základem tohoto oblíbeného drinku je z gin, kvalitní tonik a dále pár ledových kostek, plátků citronu nebo limetek. Jeho osvěžující chuť a výrazná vůně ginu ho činí skvělým společníkem pro letní večery strávené s přáteli na terase.

Pina Colada

Piña Colada je tropický koktejl, který zahrnuje kokosový krém, ananasovou šťávu a bílý rum. Tento sladký a krémový drink vás přenese přímo na pláž a okamžitě si představíte svůj odpočinek pod palmami. Piña Colada je neodmyslitelnou součástí letního menu. 

Vodka Tonic

Pro ty, kteří mají rádi drinky z vodky je vodka s tonikem skvělou volbou. Stačí jen smíchat vodku s tonikem, přidat ledové kostky a ozdobit citronovým plátkem nebo lístkem máty. Tento osvěžující drink je snadný a rychlý k přípravě, ideální pro letní večírky s přáteli.

Letní drinky - příjemné osvěžení

Ať už preferujete míchané drinky, kde základem je rum, gin, vodka, prosecco nebo aperol, výše uvedené koktejly vám vždy přinesou osvěžení a chuťový zážitek během horkých letních dní. Nebojte se experimentovat a zkuste si vytvořit tyto skvělé letní koktejly doma. Přejeme příjemné osvěžení.