Paštika s mandlovkou 130 g
Kód: 3024130Související produkty
Detailní popis produktu
Poctivá a dobrá paštika obsahující Mandlovku z Hustopečské mandlárny. Díky pečlivému a jemnému namletí získá paštika s mandlovkou svou specifickou chuť.
Složení: vepřové maso 39 g, vepřová játra 26 g, vepřové sádlo, vývar (vepřové maso, voda), Mandlovka 2g (vinný líh, vinný mošt, přírodní hořkomandlové aroma), jedlá sůl, extrakty koření, cukr, aroma, rýžová směs. Hodnoty hmotnosti uvedeny před tepelným opracováním. Masný výrobek - konzerva. Sterilováno. Neobsahuje lepek, bez přidaných látek (bez éček).
Informace o alergenech.
Expres po Praze
Rychlé dodání
Skladem více než 10.000 láhví, expedujeme ihned.Kamenná prodejna
V přátelském prostředí poradíme s výběrem.Alkoholu rozumíme
Jsme experti v oboru. Neváhejte zavolat. Vybírejte s námi.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Hustopečská mandlárna je rodinný podnik, který se specializuje na výrobu produktů spojujících nevšední chuť a vůni mandlí s kvalitním alkoholem. Zcela na začátku byla pouze Hustopečská mandlovice, dnes známá jako Mandlovka, kterou společnost postupně rozšířila o další kvalitní výrobky, které potěší nejednoho gurmána.
Jedinečné mandloňové sady v Hustopečích
Unikátnost výrobků je těsně spjata s jedinečnými mandloňovými sady na svazích jihomoravských Hustopečí. Kateřina Kopová, zakladatelka společnosti, ocenila krásu, neobvyklost a dlouhou historii těchto sadů a rozhodla se, že si tyto hodnoty zaslouží být šířeny i mimo Hustopeče. Kateřina nejen poznala unikátnost mandloňových sadů, ale také objevila vynikající hustopečský destilát, jehož specifickou chuť doplňují právě mandle. Její práce a snaha přispěly k legalizaci Mandlovky a k rozšíření pověsti mandloňových sadů a celého města.
#ShowMore#
Jak vznikala Mandlovka
Začátky podnikání společnosti byly obtížné. V roce 2012 se objevila metanolová aféra, která si získala širokou mediální pozornost. V té době by bylo téměř nemožné podnikat v oblasti tvrdého alkoholu. Ale právě v této době se rozhodli zlegalizovat oblíbený alkoholický nápoj, který se v Hustopečích pije z domácích zdrojů už více než 15 let. Zájem lidí o složení a kvalitu alkoholu, který konzumují, začal růst. Mandlovka s kolkem přes hrdlo se stala oblíbenou nejen pro turisty, ale i pro místní obyvatele, kteří ji rádi darují svým přátelům. Mandlovka, která je pečlivě připravovaná podle originální receptury bývalého správce mandloňových sadů Rudolfa Poslušného, se stala populárním regionálním destilátem, který si můžete v Hustopečích vychutnat.