Ron Botran Reserva 15 Y.O. 0,7 l

Kód: 1256200
24 hodnocení
Značka: Botran
849 Kč 1 212,86 Kč / 1 l
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ron Botran Reserva je jedinečný rum, který je destilován z fermentovaného čistého panenského sirupu cukrové třtiny. Zraje systémem Solera v nadmořské výšce 2.333 metrů v sudech z bílých dubů, ve kterých zrál dříve bourbon, sherry a portské víno. Je vyráběn kombinací rumů o průměrné době zrání 5 - 15 let. V roce 2010 získal významné ocenění Gold Medal at Ministry of Rum 2010.

Informace o alergenech.

Ron Botran Reserva 15 Y.O. 0,7 l

Expres po Praze

V případě objednání do 12. hodiny přivezeme ještě dnes!
Ron Botran Reserva 15 Y.O. 0,7 l

Rychlé dodání

Skladem více než 10.000 láhví, expedujeme ihned.
Ron Botran Reserva 15 Y.O. 0,7 l

Kamenná prodejna

V přátelském prostředí poradíme s výběrem.
Ron Botran Reserva 15 Y.O. 0,7 l

Alkoholu rozumíme

Jsme experti v oboru. Neváhejte zavolat. Vybírejte s námi.

Doplňkové parametry

Kategorie: Karibské rumy
% alkoholu: 40
Objem: 0,7 l
Stáří: 15 let
Výrobce: Botran
Země: Guatemala

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Rumy Botran jsou po téměř století vyráběny v Guatemale jakožto vůbec první Guatemalský rum. Právě Guatemala má sopečně obohacenou půdu a ideální klima pro pěstování cukrové třtiny. Rodina Botran byla běžně známá jako výrobce cukrové třtiny v Guatemale, ale v roce 1939 se rozhodla začít vyrábět i samotné rumy. Pět bratrů založilo malou výrobnu rumu a začali s produkcí. Cukrovou třtinu rodina pěstuje na vulkanické půdě, která jí dodává velké minerální bohatství. Rumy se také vyznačují zráním ve velkých nadmořských výškách, což má společně s nižší teplotou zásadní vliv na odpařování neboli andělský podíl.

Rumy Botran se v současné době destilují ve stejné palírně jako například rumy Zacapa. Liší se od ostatních tím, že nejsou z melasy, ale přímo ze šťávy cukrové třtiny. Díky tomu jsou méně sladké, avšak chuťově výraznější a komplexnější. Pro zrání se používají takřka výhradně sudy z bílého dubu, kde rumy zrají po dlouhé roky metodou solera. Na závěrečné dozrávání jsou použity sudy po sherry či po portském.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení