Vážení zákazníci, ve středu 1. a 8. května bude prodejna uzavřena. Prodejna bude uzavřena také v sobotu 11., 18. a 25. května. Po tuto dobu nebude probíhat ani distribuce objednávek.

Vyzkoušejte naše degustace

V roce 2019 jsme pro Vás, naše zákazníky, připravili nové prostory určené k degustacím. Budeme zde ochutnávat různé destiláty, v současnosti se zaměříme nejvíce na oblíbené rumy. Připravujeme také ochutnávky vín, a to nejenom těch z velmi známých destinací jako například německé Mosela, ale i ještě zatím nedoceněná vína portugalská a také, zatím v České republice téměř neznámá, kanadská vína. Naše degustace Vám tak nabízejí jedinečnou možnost ochutnat a porovnat větší počet vzorků vybraných destilátů nebo vín. Během degustace se dozvíte mnoho zajímavostí o ochutnávaných nápojích a budete si moci vzájemně porovnat své dojmy. Typ ochutnávky si můžete vybrat z různých variant dle svých preferencí. Témata degustací a vzorky postupně doplňujeme a obměňujeme.

  
 
 
 

Degustace probíhají na adrese Náchodská 2548/77, Praha 9, samostatný vchod hned vedle naší kamenné prodejny, kapacita je maximálně 15 účastníků. Součástí každé ochutnávky je i malé občerstvení a voda.

Individuální degustace

Pořádáme individuální degustace pro skupiny přátel, rodiny nebo pracovní kolektivy. Ochutnávku Vám připravíme dle Vašich požadavků. Možnosti jsou opravdu široké, lze ochutnat téměř všechny produkty z našeho sortimentu, který najdete na našem e-shopu. Maximální kapacita pro degustaci je 15 účastníků. V případě zájmu volejte na telefon 724 105 758 nebo pište na e-mail: info@bestdrink.cz.