Nový rum BEST DROPS XO a Premium Gin

Představujeme nové přírůstky do naší rodiny prémiových destilátů – BEST DROPS RUM XO a BEST DROPS Premium Gin. Po loňském úspěchu našeho osmiletého rumu BEST DROPS jsme hledali možnosti, jak naši nabídku obohatit o další výjimečné destiláty. Po dlouhé diskuzi a zkoušení, jsme nakonec připravili hned dva. A jsme přesvědčeni, že náš výběr se povedl. Oba přinášejí kombinaci elegance, exotiky a prvotřídní kvality, která potěší každého znalce dobrého pití. Ponořte se s námi nyní do příběhu jejich vzniku a objevte, co dělá BEST DROPS skutečně výjimečnou značkou.

BEST DROPS RUM XO

Rum BEST DROPS XO navazuje na úspěšné uvedení osmileté verze rumu v loňském roce. Příběh značky BEST DROPS tak začíná psát další kapitolu. BEST DROPS RUM X.O. obsahuje vybrané rumy z Panamy, Dominikánské republiky a rumy z Jamajky. Tyto rumy nejprve zrály samostatně v dubových sudech po dobu až 12 let v tropických podmínkách, které chuť rumu významně ovlivnily. Následně byly smíchány, pod dohledem odborníků z Hombre’s Distillery v čele s Liborem Zbojanem, v dokonale harmonický blend. BEST DROPS XO rum se ubírá lehce odlišným směrem, než předchozí rum osmiletý. Nejenže je výrazně starší, ale je zároveň i komplexnější a sofistikovanější. Spojuje v sobě na první pohled nespojitelné – zemité chutě jamajských rumů a zároveň nasládlost typickou pro dominikánský rum. Tyto barvité tóny doplňuje tropická panamská stopa, skrývající v sobě dědictví kubánských rumů. Ta se naplno projeví v plnějším a lehce sušším závěru, do kterého přináší svěží stopy zkaramelizovaných citrusů.

BEST DROPS XO rum v boxu

Každá láhev rumu BEST DROPS XO je navržena tak, aby odrážela prémiovou kvalitu a eleganci obsahu. Stejně jako u našeho prvního osmiletého rumu jsme využili osvědčený design lahve, který je moderní, elegantní a naši zákazníci si ho oblíbili. Etiketa na láhvi rumu BEST DROPS XO zdůrazňuje exotický původ rumu a podtrhuje jeho ušlechtilost a výjimečnost. Pro tento rum jsme zvolili motiv Kapybary, pro Panamu typického zvířete. Pokračujeme tím v tradici, kdy jsme u našeho prvního, dominikánského rumu, použili vyobrazení Štětinatce haitského. Novinkou je elegantní box, ve kterém je láhev umístěna. Box je zdoben, podobně jako etiketa na láhvi, vyobrazením kapybary a nabízí také malé místo pro vepsání osobního přání. Do prodeje jsme připravili ještě jednu variantu - rum BEST DROPS X.O. v kufříku.

BEST DROPS Premium Gin

Naši nabídku jsme se rozhodli také obohatit o další destilát, dnes stále populárnější gin. BEST DROPS Premium Gin je výsledkem naší snahy o vytvoření něčeho jedinečného a mimořádného. Gin BESTDROPS je destilován z pečlivě vybraných přírodních ingrediencí (botanicals), které mu dodávají komplexní a vyváženou chuť. Dominantními složkami jsou jalovec, koriandr, grepová kůra, skořice a další exotické koření, které dohromady tvoří harmonický celek. Design láhve a etiket byl pro nás stejně důležitý jako samotný obsah. Použili jsme láhev, která se již osvědčila pro náš rum. A ginu skvěle svědčí, neboť podtrhuje jeho nádhernou čistotu a průzračnou barvu. Etiketa potom reflektuje prémiový charakter ginu a jeho spojení s přírodními ingrediencemi, které jsou základem jeho jedinečné chuti.

Příběh BEST DROPS pokračuje

S uvedením rumu BEST DROPS XO a BEST DROPS Premium Gin jsme udělali další krok v rozšiřování naší značky a nabídky prémiových destilátů. Náš závazek k vysoké kvalitě a jedinečnosti se odráží v každém detailu našich produktů, od pečlivého výběru ingrediencí až po elegantní design lahví a etiket.

Těšíme se na další dobrodružství, která nám naše značka BEST DROPS přinese, a věříme, že si naše nové destiláty zamilujete stejně jako my. Děkujeme vám za vaši podporu a věrnost. Připíjíme na další úspěšné roky se značkou BEST DROPS!