Rammstein Rum

Populární metalová kapela Rammstein se rozhodla spojit své jméno s karibským rumem a udělat tak radost všem svým fanouškům. Za tímto skvělým nápojem stojí společně s kapelou dánská společnost 1423 WorldClass Spirit, která má s rumy bohaté zkušenosti.

Rammstein rum je tvořen několika špičkovými rumy z karibské oblasti - TrinidaduGuyany a Jamajky. Jednotlivé rumy pocházejí nejenom z jiné oblasti, ale jsou také vyráběny jinými technologickými postupy (kotlíková destilace, destilační kolony). Jednotlivé rumy potom výsledné směsi předávají svůj specifický charakter. Některé z nich zrály až 12 let v použitých dubových sudech po kvalitním bourbonu, kde postupně získaly svou sílu, barvu i výjimečnou chuť. Jako celek mají plnou vůni i chuť se silnějšími kouřovými tóny. V chuti zaznamenáme určitý dřevitý, vanilkový nádech a nechybí ani ovocné aroma citrusových plodů. Výsledkem je harmonická, intenzivní chuť, s hebkým a jemným zakončením.

 
 
 
Obrázek článku
 
 
 

Rammstein rum má v sobě sílu a zároveň i kultivovanou jemnost. Je to ideální nápoj pro pomalé vychutnávání apostupné odhalování jeho jemných nuancí. Důležitou roli hraje také jeho obal. Krásná láhev Rammstein rumu je vložena do decentní a vkusně umělecky ztvárněné tuby. Ornamenty na láhvi i na tubusu mají odkazovat k dávné indiánské kultuře střední Ameriky, tedy domovině tohoto výjimečného rumu.

A nezapomeňte! Rammsten rum si vychutnáte nejlépe při poslechu hudby slavné kapely, která stála u jeho zrodu.