Francouzská terina Jean Brunet je velmi kvalitní masový výrobek bez jakýchkoli umělých přísad, barviv a emulgátorů. Jean Brunet je dlouholetým výrobcem podle tradiční receptury. Teriny se skvěle hodí ke kvalitnímu vínu. V tradičním francouzském balení vhodné jako elegantní dárek k vínu.
Původní recept teriny pochází z Francie. Je to masová směs podobná paštice, s různými přísadami. Oproti české paštice se maso nemele, ale krájí na větší kousky a následně se peče nebo vaří ve speciální nádobě zvané terina.
Balení obsahuje kachní terinu s hříbkem, kachní terinu s červenou paprikou a kachní terinu s jablky.
Kachní terina s hříbkem : kachní maso, kuřecí játra, vepřové maso, sušené hříbky 2%, sůl, koření, muškátový oříšek, pepř.
Kachní terina s červenou paprikou a olivami: kachní maso, kuřecí játra, vepřové maso, vepřové sádlo, červená paprika 8%, olivy 2%, sůl, koření, muškátový oříšek, pepř.
Kachní terina s jablky: kachní maso,kuřecí játra, vepřové maso, jablečné pyré 9%, sůl, armagnac, koření, muškátový oříšek, pepř.