Vážení zákazníci, ve středu 1. a 8. května bude prodejna uzavřena. Prodejna bude uzavřena také v sobotu 11., 18. a 25. května. Po tuto dobu nebude probíhat ani distribuce objednávek.

Dictador Sinfonía a Dictador Libreto

Značka Dictador uvedla na trh dvě nové limitované edice – rum Dictador Sinfonía a rum Dictador Libreto. Jedná se o velmi omezenou produkci, jednotlivé varianty byly stočeny z jednoho, maximálně dvou sudů. Pro Českou republiku je vyhrazeno okolo 48 láhví od každé varianty. Ty se liší nejenom stářím, ale také typem sudů, ve kterých dozrávaly.

Dictador Sinfonía a Dictador Libreto jsou nejenom vynikající kolumbijské rumy, ale v tomto případě i cenově dostupná investiční příležitost. Master Blender společnosti Dictador Hernan Parra je mistr svého oboru a stvořil již takové skvosty jako je Dictator Lalique nebo momentálně nejdražší rum na světě Dictador Golden Cities.

Dictador Sinfonía

Kolekce Dictador Sinfonía je řada výjimečných prémiových rumů, které zrály v sudech po sherry a bourbonu často až 23 let. Rumy mají výraznou, ale přesto dokonale vytříbenou chuť. Společně s jemnou a decentní vůní a dlouhým závěrem potěší i ty nejnáročnější milovníky rumu.  

Dictador Libreto

Dictador Libreto je další řadou vynikajících destilátů, které individuálně vybíral z těch nejlepších sudů Master Blender Hernan Parra. V každé láhvi je obsažená dokonalá jemnost karibského rumu, ať už dozrává v novém sudu z amerického dubu nebo v použitých sudech po sherry či bourbonu. Nejstarší rumy z kolekce byly destilovány v letech 1996 a 1998 a jejich stáří je až 26 let.