La Maison Du Rhum Columbia 0,7 l

Kód: 1323330
Značka: La Maison
1 749 Kč 2 498,57 Kč / 1 l
Již se neprodává
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

La Maison Du Rhum Columbia byl destilován v roce 2008, zrání probíhalo v sudech po bourbonu a sherry. Aroma je velmi jemné s příjemnými tóny kakaa a vanilky, doplněné nádechem ušlechtilého dřeva. Příjemně sladké patro nabízí stopy mocca a kávy s až medovými odstíny. Zakončení je jemné a pestré s tóny skořice, muškátového oříšku a lehkým chilli nádechem. LA MAISON DU RHUM (LMDR) – je „rumovou pokladnicí“, exluzívní kolekcí limitovaných edicí vybraných unikátních výrobních šarží rumů z vzácných destinací. Kompletní kolekci rumů La Maison naleznete zde.

Informace o alergenech.

La Maison Du Rhum Columbia 0,7 l

Expres po Praze

V případě objednání do 12. hodiny přivezeme ještě dnes!
La Maison Du Rhum Columbia 0,7 l

Rychlé dodání

Skladem více než 10.000 láhví, expedujeme ihned.
La Maison Du Rhum Columbia 0,7 l

Kamenná prodejna

V přátelském prostředí poradíme s výběrem.
La Maison Du Rhum Columbia 0,7 l

Alkoholu rozumíme

Jsme experti v oboru. Neváhejte zavolat. Vybírejte s námi.

Doplňkové parametry

Kategorie: Karibské rumy, Kolumbijské rumy
% alkoholu: 46
Objem: 0,7 l
Stáří: 9 let
Výrobce: La Maison
Země: Kolumbie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Rum La Maison je značka rumu specializující se na nezávislé plnění prémiových rumů. Palírnu na rumové mapě sice nenalezneme, ale dostaneme fantastické rumy ať už ze známých rumových destilerií, tak i ze zapadlých částí rumového světa, které teprve čekají na své objevení. Díky nadšení rumových znalců v La Maison mohou milovníci rumů po celém světě ochutnávat celou řadu lahodných nápojů. Za svou existenci vydala značka již několik řad, které obsahovaly rum napříč světem. Mezi neoblíbenější se řadí rum z Guatemaly, rum z Panamy, mauricijský rum, ale také z méně tradičních destilací, jako je třeba rum z Trinidadu a Tobaga.

   #ShowMore# 

Výběr rumů pro La Maison

Stejně jako v tradičních palírnách i v La Maison jsou experti na prémiový rum. Tradiční Master Blender tráví většinu své práce v palírně, mistři z La Maison oproti tomu cestují po celém světě. Navštěvují palírny a ochutnávají vzorky. Ty nejlepší nechávají zrát v palírnách po dlouhé roky, než dojde ke stočení již pod značku La Maison. Doba zrání se velmi liší, protože každý sud ovlivňuje destilát jiným způsobem. Smyslem této značky je především ukázat odlišnosti ve výrobních postupech jednotlivých palíren, ať už je to výběrem jednotlivých sudů, ale také vlivem podnebí a místních podmínek, kde se palírna nachází. Tyto edice jsou zároveň velmi limitované, často se jedná o investiční láhve.